ELS COL·LABORADORS

Són totes aquelles empreses que ens confien diferents feines, per a la teràpia ocupacional.

Ells col·laboren oferint-nos tasques, que són idònies, per a que les nostres persones usuàries puguin:

  • realitzar-les amb èxit
  • dur-les a terme en un període de temps coherent amb la demanda
  • entendre que el que fan, té una finalitat funcional

Gràcies a la seva paciència i a la nostra constància, aquestes col·laboracions perduren en el temps.

Des de 1939, a la JOVI dissenyem i fabriquem localment articles arts & crafts per a fomentar el desenvolupament creatiu i afavorir l’aprenentatge artístic de les persones en totes les etapes de la vida. Presents en més de 70 països, portem a tot el món la nostra proposta per explorar la creativitat.

Som una associació formada per persones que acompanyen a persones amb discapacitat intel·lectual a L’Hospitalet

Grupdem cooperativa de treball associat, que té com a objectiu la promoció de persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social.

Sarstedt és una empresa multinacional que es dedica a dissenyar, produir i distribuir articles per l´àmbit diagnòstic, ciències de la vida, automatitzacions de laboratori i bancs de sang.

Aplicant altes competències professionals i les tecnologies més innovadores, garantim la qualitat dels nostres productes destinats a la salut dels pacients i a la reproductibilitat d´assajos en investigació.

Vipasa es dedica a la fabricació de monodosis de tot tipus de sucre (blanc, morè, blanc ecològic, morè ecològic), tot tipus d’Edulcorant (amb sacarina, sucralosa, aspartam), tot tipus de cafè soluble (natural, descafeïnat, liofilitzat), els nostres clients són els torradors de cafè, que són els subministradors d’aquests tipus de productes al món de l’hoteleria, restauració… i som envasadors per tercers, amb la seva marca i disseny.

NOTÍCIES DEL CENTRE OCUPACIONAL CORDADA

EL BLOG DE CORDADA