ALGUNES DADES

Un equip plural i divers

Osas compta amb un equip multidisciplinari que, en els diferents serveis que gestiona, treballa tot posant al servei de les persones, des que neixen fins a l’edat adulta, els seus millors coneixements i capacitats. Alhora gestiona els recursos, en la seva majoria provinents de fons públics, amb voluntat d’oferir una atenció de qualitat.

0
Entitats
0
Persones
0
Professionals

ESCOLA GAVINA

L’ESCOLA GAVINA escolaritza alumnes amb discapacitat psíquica lleugera i amb necessitats de millora de la conducta i de la socialització, entre els sis i els divuit anys. El curs 2018-2019 assistiren a l’escola 70 nois i noies atesos per un equip de 31 professionals docents, tres dels quals formen l’equip directiu. El centre compta amb una persona de suport per a les tasques administratives i una Treballadora Social. El pressupost d’aquest curs ha estat de 1.155.629 €. El centre està concertat amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

ESCOLA SANTS INNOCENTS

L’ESCOLA SANTS INNOCENTS ofereix escolarització, com a centre concertat amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, a persones amb discapacitat intel·lectual diversa d’entre els tres i els vint anys. El curs 2018-2019 van ser atesos 87 nois i noies, un equip de 44 professionals docents, tres dels quals constitueixen l’equip directiu. A més l’equip compta amb una Treballadora Social i una persona de suport administratiu. El centre va comptar amb un pressupost de 2.021.161€.

0
Entitats
0
Persones
0
Professionals
0
Entitats
0
Persones
0
Professionals

CDIAP RELLA

El CDIAP RELLA, atén infants dels 0 als 6 anys amb risc i/o amb patologia en el seu desenvolupament amb atenció terapèutica de forma individualitzada. També atén i acompanya les famílies oferint-los orientació, suport i assessorament. Treballa amb les escoles d’educació infantil i col·labora en programes de prevenció i detecció. L’any 2018 foren atesos 783 infants per un equip de 23 professionals. El centre ha comptat amb pressupost de 696.973 €. El centre està concertat amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

EL TALLER CORDADA

El TALLER CORDADA, ofereix un Servei Teràpia Ocupacional (STO) i un Servei Ocupacional d’Inserció (SOI). L’any 2018 va atendre un total de 140 persones amb discapacitat intel·lectual, totes elles per damunt dels vint-i-un anys i amb un gran nombre d’usuaris que superen els cinquanta anys. L’equip que acompanya aquestes persones està format per 25 professionals, entre els quals hi ha un psicòleg que assumeix la direcció, una psicòloga, una pedagoga i dues treballadores socials. El centre està concertat amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i ha disposat d’un pressupost per als dos serveis de 1.160.370 €.

0
Entitats
0
Persones
0
Professionals

“La qualitat de la vida està determinada per les seves activitats”

Aristòtil

AJUDA’NS

Tant si sou una empresa com un particular, podeu col·laborar econòmicament amb la Fundació OSAS fent un donatiu. Els donatius són deduïbles tant de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, com de l’Impost de Societats.

FES UN DONATIU