QUÈ FEM

4 centres, 1 projecte

La Fundació OSAS treballa per promoure una societat inclusiva des d’un compromís ètic basat en un plantejament humanístic tot oferint recursos i serveis integrals per a persones amb diferent capacitat intel·lectual, malaltia mental i trastorns de conducta.

L’Escola Gavina, és un centre d’educació especial concertat amb la Generalitat de Catalunya que atén alumnes amb necessitats educatives especials entre els 6 i 18 anys.

L’Escola Sants lnnocents és una escola d’educació especial concertada amb la Generalitat de Catalunya, fundada l’any 1973 per un grup de pares i mares preocupats per l’educació dels seus fills i filles amb discapacitat intel·lectual.

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç, el CDIAP Rella, ofereix un conjunt d’intervencions adreçades a la població infantil de 0 a 6 anys, a les seves famílies i a l’entorn del districte IX de Barcelona.

El Centre Ocupacional Cordada és una centre concertat amb la Generalitat de Catalunya que vol ser una alternativa ocupacional per aquelles persones amb discapacitat intel·lectual que, una vegada acabada la seva etapa escolar, no poden integrar-se en l’empresa ordinària ni en un centre especial de Treball.

“Cada ésser humà té una combinació única. Aquest és el desafiament educatiu fonamental”

Howard Gadner

AJUDA’NS

This feature is designed to be used for running text, images, dropcaps and other inline content. While some block elements will work, their usage is not recommended and others

FES UN DONATIU